Лампата на нивомера не гасне,дори след наливане на масло почти до максимум на щеката!!!А и ми светна една червена лампа на таблото,над тази за ръчната.Гасне след 10-15 секунди,когато я оставя на контакт.Другата "беля" е ниското налягане на маслото,което приписах на развален датчик.Ама нивомера защо не гасне?Ха сега де?
Известие
Collapse
No announcement yet.
нивомера на маслото не ще да гасне
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеЛампата на нивомера не гасне,дори след наливане на масло почти до максимум на щеката!!!А и ми светна една червена лампа на таблото,над тази за ръчната.Гасне след 10-15 секунди,когато я оставя на контакт.Другата "беля" е ниското налягане на маслото,което приписах на развален датчик.Ама нивомера защо не гасне?Ха сега де?155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05
Comment
-
Първоначално публикувано от nikkysix Покажи съобщениетова ми е втори датчик за налягане на маслото за 2 години. заради първия стрелката играеше като махало а с този от скоро ми дава много ниско налягане/този е от 156/. нормално ли е или да се шашкам?Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001
Comment
Comment